Gastenboek


Commentaren: 13
 • #13

  Jolanda Schoorel (woensdag, 29 maart 2023 13:37)

  Net terug van een heerlijke behandeling bij Joyce.
  Wat een vakvrouw. Weet waar ze over praat zonder je producten aan te smeren.
  Mijn huid straalt weer. Ik ben weer helemaal blij.
  Tot snel weer.
  Groetjes, Jolanda

 • #12

  Caitlyn Van schaik (zaterdag, 15 oktober 2022 15:14)

  Ik kwam hier terecht voor mijn ingegroeide nagel. Ik probeerde zelf een oplossing te vinden maar dit liep niet goed af. Ik had een open wond. Toen ik hier langs ben gegaan had ik gelijk minder pijn. Ze deed het voorzichtig en vroeg steeds of ik pijn had. Ik heb nog steeds geen last gehad van een ingegroeide teennagel nagel. Mijn nagel groeit gelukkig weer netjes. Ik ben blij dat ik bij u terecht ben gekomen.

 • #11

  Jacqueline (donderdag, 07 oktober 2021 15:28)

  Afgelopen week ben ik voor de eerste keer bij Joyce geweest. Ter gelegenheid van het huwelijk van mijn zoon. Ik kreeg van de visagiste complimenten dat mijn huid er zo goed uitzag, met dank aan Joyce. En doordat ik zelf super tevreden ben met de behandeling was dit de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Je hebt er een nieuwe hele blije klant bij Joyce!

 • #10

  Ilona Adirana van Nikkelen Kuijper-van der Linden (woensdag, 16 december 2020 22:45)

  Zo na negen maanden eindelijk een nieuwe schoonheidsspecialiste gevonden was hard nodig en dicht bij huis, heerlijk.
  Ik ben zeer tevreden met deze behandeling, het geeft ook een fijn gevoel.
  De volgende behandeling staat ook weer gepland, owee de Corona weer de das om doet, nou dan vlieg ik wel uit mijn vel.
  Liefs Ilona

 • #9

  Annabelle (zaterdag, 31 maart 2018 09:06)

  Hi Joyce, bedankt voor het advies voor de nieuwe make-up. Je heb ook echt de tijd voor me genomen en duidelijk uitgelegd hoe ik het zelf ook mooi kan aanbrengen. Groetjes Annabelle

 • #8

  Wilma (donderdag, 24 november 2016 21:28)

  Vandaag voor het eerst wenkbrauwen laten epileren, zag er best tegenop maar Joyce heeft me kundig voorbereid en is perfect gedaan door te harsen met duidelijk uitleg wat ze gaat doen.
  Daarna een heerlijke gezichtsbehandeling gehad.
  Volgende x

 • #7

  Petra (donderdag, 23 juni 2016 18:43)

  Voor een goede gezichtsbehandeling moet je bij Joyce zijn! Voor elk type huid of probleem weer ze een oplossing. Daarna een heerlijke nek en schoudermassage en je gaat ontspannen weer naar huis. En je huid ziet er echt beter uit! Ik woon wat verder weg, maar het zijn kilometers waard om naar Joyce te gaan!

 • #6

  Nelly (donderdag, 23 juni 2016 14:46)

  Toen ik bij Joyce kwam had ik last van erge schimmelnagels. Veel andere pedicures gehad, maar kreeg van hun niet het gewenste resultaat. Joyce heeft me heel goed voorgelicht met de juiste medicatie en pedicure behandelingen. Nu kan ik eindelijk open schoenen aan zonder het te moeten lakken. Ben er erg blij tot over 6 weekjes!

 • #5

  Daphne (woensdag, 30 maart 2016 17:00)

  Nu mijn kinderen wat groter zijn lukt het weer om bij Joyce langs te gaan. Haar nieuwe salon is een prettige plek en zoals ik gewend ben is er veel persoonlijke aandacht. Bij andere schoonheidsspecialistes verveelde ik me wel eens. Dan lig je bijvoorbeeld heel lang te stomen en staat steeds dezelfde muziek op repeat. Zo niet bij Joyce, die kan in een uurtje een heel uitgebreide behandeling uitvoeren en het ook gezellig houden. Mijn huid en wenkbrauwen zijn weer helemaal in orde. Tot snel weer!

 • #4

  Marja (vrijdag, 26 februari 2016 15:12)

  Gisteravond na lange tijd weer een keer de bio-peeling gehad. Super voor je huid, je voelt dat het werkt. Ik ga het weekend dus stralend tegemoet. Bedankt Joyce!

 • #3

  Debby (dinsdag, 16 februari 2016 20:36)

  Mijn huid is door de behandeling en producten van Babor sterk verbetert. Wil nooit meer iets anders. Bedankt Joyce!

 • #2

  Nancy (vrijdag, 05 februari 2016 20:17)

  Afgelopen maandag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad incl rug,schouder en nek massage! Wenkbrauwen weer in model en het huidje is weer heerlijk zacht ! Echt een aanrader !

 • #1

  Lindsey (maandag, 01 februari 2016 17:06)

  Vandaag weer een super behandeling gehad. De bio-peeling, een echte aanrader. Ben ook erg blij met mijn geverfde wenkbrauwen.