Gastenboek


Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Lindsey (maandag, 01 februari 2016 17:06)

  Vandaag weer een super behandeling gehad. De bio-peeling, een echte aanrader. Ben ook erg blij met mijn geverfde wenkbrauwen.

 • #2

  Nancy (vrijdag, 05 februari 2016 20:17)

  Afgelopen maandag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad incl rug,schouder en nek massage! Wenkbrauwen weer in model en het huidje is weer heerlijk zacht ! Echt een aanrader !

 • #3

  Debby (dinsdag, 16 februari 2016 20:36)

  Mijn huid is door de behandeling en producten van Babor sterk verbetert. Wil nooit meer iets anders. Bedankt Joyce!

 • #4

  Marja (vrijdag, 26 februari 2016 15:12)

  Gisteravond na lange tijd weer een keer de bio-peeling gehad. Super voor je huid, je voelt dat het werkt. Ik ga het weekend dus stralend tegemoet. Bedankt Joyce!

 • #5

  Daphne (woensdag, 30 maart 2016 17:00)

  Nu mijn kinderen wat groter zijn lukt het weer om bij Joyce langs te gaan. Haar nieuwe salon is een prettige plek en zoals ik gewend ben is er veel persoonlijke aandacht. Bij andere schoonheidsspecialistes verveelde ik me wel eens. Dan lig je bijvoorbeeld heel lang te stomen en staat steeds dezelfde muziek op repeat. Zo niet bij Joyce, die kan in een uurtje een heel uitgebreide behandeling uitvoeren en het ook gezellig houden. Mijn huid en wenkbrauwen zijn weer helemaal in orde. Tot snel weer!

 • #6

  Nelly (donderdag, 23 juni 2016 14:46)

  Toen ik bij Joyce kwam had ik last van erge schimmelnagels. Veel andere pedicures gehad, maar kreeg van hun niet het gewenste resultaat. Joyce heeft me heel goed voorgelicht met de juiste medicatie en pedicure behandelingen. Nu kan ik eindelijk open schoenen aan zonder het te moeten lakken. Ben er erg blij tot over 6 weekjes!

 • #7

  Petra (donderdag, 23 juni 2016 18:43)

  Voor een goede gezichtsbehandeling moet je bij Joyce zijn! Voor elk type huid of probleem weer ze een oplossing. Daarna een heerlijke nek en schoudermassage en je gaat ontspannen weer naar huis. En je huid ziet er echt beter uit! Ik woon wat verder weg, maar het zijn kilometers waard om naar Joyce te gaan!

 • #8

  Wilma (donderdag, 24 november 2016 21:28)

  Vandaag voor het eerst wenkbrauwen laten epileren, zag er best tegenop maar Joyce heeft me kundig voorbereid en is perfect gedaan door te harsen met duidelijk uitleg wat ze gaat doen.
  Daarna een heerlijke gezichtsbehandeling gehad.
  Volgende x

 • #9

  Annabelle (zaterdag, 31 maart 2018 09:06)

  Hi Joyce, bedankt voor het advies voor de nieuwe make-up. Je heb ook echt de tijd voor me genomen en duidelijk uitgelegd hoe ik het zelf ook mooi kan aanbrengen. Groetjes Annabelle