Huidverbetering


Pigmentvlekken 

Pigmentvlekken kunnen de huid behoorlijk ontsieren. In de meeste gevallen zijn de vlekken veroorzaakt door schade door de zon maar ook hormonale schommelingen kunnen pigmentvlekken veroorzaken. In onze schoonheidssalon bieden wij behandelingen waarmee deze pigmentvlekken zeer succesvol bestreden en voorkomen kunnen worden.

 

Welke behandeling is er

Neoderma bio-peeling whitening treatment werkt uitsluitend met plantaardige werkstoffen. Deze kunnen de huid lichter maken, zijn veilig en als ze consequent gebruikt worden zeer effectief. De Neoderma bio-peeling is een effectieve behandeling die in combinatie met de Whitening Treatment voor optimaal resultaat zorgt. Bij de behandeling horen ook Neoderma verzorgingsproducten voor thuis. Onze huidspecialisten geven u daarover graag persoonlijk advies. Deze methode is uitermate geschikt voor littekentjes en/of vlekjes nadat men acne heeft gehad.

 

Consult

Voor informatie over de behandeling kunt u een afspraak maken voor een eerste gratis consult. Dit consult duurt een half uur; een van onze huidspecialisten maakt dan een huidanalyse en stelt samen met u een behandelplan op. U krijgt dan ook een duidelijk overzicht van de kosten. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type en het benodigd aantal behandelingen.