Anti aging


Anti-aging is een verzamelnaam voor alle behandelingen die het verouderingsproces vertragen. Niemand kan dat proces stopzetten, maar het is tegenwoordig heel goed mogelijk om diverse verouderingsprocessen van de huid een halt toe te roepen en of te vertragen.

Ons ANTI-AGING programma wordt volledig aangepast naar uw wensen en behoeften. Er zijn verschillende mogelijkheden.
Het ontstaan van rimpels komt doordat steunweefsel onder het huidoppervlak (collageen) onder invloed van ouder worden, te veel zon, roken, alcohol en stress vertraagd wordt aangemaakt.
Deed uw huid toen u nog jong was er 28 dagen over om zich helemaal te vernieuwen, boven de 40 is dat proces vertraagd tot 60 of soms 80 dagen. Allereerst moet de conditie van de huid geoptimaliseerd worden om het vertraagde proces van collageen aanmaak weer te versnellen en fijne lijntjes te vervagen.

In onze schoonheidssalon werken wij op diverse manieren aan anti-aging. Elk met hun eigen specifieke werking, waardoor onze huidspecialisten een zeer persoonlijk behandelprogramma voor u op kunnen stellen. Of het nu gaat om het verminderen van rimpeltjes, het verstevigen van de huid, het verfijnen en verjongen van de huid, het zorgen voor een frisse jeugdige uitstraling, ons skincare instituut werkt daarbij met de meest geavanceerde apparatuur en zeer hoogwaardige producten. Vaak is een combinatie van behandelingen en of producten de beste keuze voor optimaal resultaat.

Consult
Wilt u goed advies over de meest effectieve en geschikt anti-aging behandelingen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Dit consult duurt een half uur; een van onze huidspecialisten stelt samen met u een behandelplan op. U krijgt dan ook een duidelijk overzicht van de kosten. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact met ons op.